Aanbod bewegingsprogramma’s

  • Individuele begeleiding
  • Groepstrainingen
  • Bedrijfsprogramma’s
  • Programma’s op maat

Individuele begeleiding

Programma’s van 12 weken waarbij je persoonlijk wordt begeleid door een van onze coaches. De trainingen zijn afgestemd op jouw persoon met haalbare doelen.

Groepstrainingen

Programma’s van 12 weken waarbij je begeleid wordt in kleine of grote groepen door een van onze coaches. Bijv. Start-to-MOVaE. Klik hier voor meer informatie!

Bedrijfsprogramma’s

Ziekteverzuim komt in ieder bedrijf voor. Bewegen is goed voor zieke medewerkers die verschijnselen hebben van stress, burn-out of depressie en voor medewerkers die op het randje balanceren.

Programma’s op maat

Voor maatprogramma’s maken we een afspraak met je waarbij we een intakegesprek houden om het pakket van eisen samen te stellen. Op basis hiervan maakt MOVaE een programma met offerte.

Onze bewegingsprogramma’s zijn gericht op jouw doelen, persoonlijke wensen en mogelijkheden. De activiteiten worden hierop aangepast. Bij het opstellen en uitvoeren van onze programma’s maken wij gebruik van onze ervaringen als hardlooptrainer en de uitgangspunten van runningtherapie.

Kennismaking

Elke vrijdagochtend bestaat de mogelijkheid om kennis te maken met de coaches van MOVaE.

We verzamelen om 10.00 uur op de parkeerplaats bij Buitenplaats Vaeshartelt. Afhankelijk van de behoefte doen we een rustig duurloopje of een wandeling door het Sterrenbos.

Kosten € 5,00 p/p
Meld je aan via:
aanmelden@movae.nl