Ik ben graag in beweging, zowel fysiek als mentaal. Ik hou van nieuwe dingen leren, vaardigheden ontwikkelen, kennis opdoen én kennis delen! Mijn leven lang ben ik enthousiast sporter en ik weet uit ervaring wat ‘beweging’ met je doet. Ik ga iedere dag even naar buiten. Buitenlucht geeft mij rust in mijn hoofd, ik krijg er een geluksgevoel van en het geeft mij energie.

Ik ben gecertificeerd hardlooptrainer bij de Atletiekunie en verzorg hardlooptrainingen bij Atletiek Maastricht. Omdat ik een nieuwe uitdaging wilde aangaan ben ik gestart met de opleiding voor runningtherapeut. In november 2017 ben ik geslaagd voor de cursus Runningtherapie. Deze cursus is een post HBO opleiding onder leiding van Bram Bakker (psychiater) en Simon van Woerkom (fysiotherapeut).

Mijn ervaring als sporter en mijn achtergrond als hardlooptrainer combineer ik in het geven van  runningtherapie, een vorm van bewegen, die helpt lichaam en geest (weer) in ​balans te brengen.

Waarom zou je meer gaan bewegen? Waarom zou je jezelf in het zweet werken? En waarom zou je, in je kostbare vrije tijd gaan sporten? Het antwoord is simpel. Bewegen is super belangrijk en super gezond. Bewegen heeft een positieve bijdrage aan een goede gezondheid, een gezond gewicht en vooral een gezonde geest.

Bewegen is een feest!!!!