Ik vind het heerlijk buiten actief te zijn. Hardlopend door de velden of met de MTB het bos in, alleen of met vrienden. Het geeft me energie en het is heerlijk om zo te kunnen genieten van bewegen en de natuur. Afgelopen jaren heb ik behoorlijk wat hardloopervaring opgedaan, en wedstrijden gelopen op afstanden van 5K tot en met de marathon. De Jungfrau marathon (2017) en een 48K trail in de Vogezen (2018) zijn onvergetelijk. Het is een voorrecht om te mogen lopen in de bergen!

Als running coach breng ik mijn enthousiasme en ervaring graag over op anderen. Mijn opleiding als running therapeut geeft me de nodige bagage om ook mensen met bijvoorbeeld stemmingsklachten of burnout te kunnen begeleiden. Zeker zij zullen er veel baat bij hebben om van bewegen een gewoonte te maken.

Ik heb psychologie gestudeerd en ben werkzaam als universitair docent aan de Universiteit van Maastricht. Sinds enkele jaren ben ik lid van Atletiek Maastricht en betrokken bij de organisatie van Marathon Meerssen. Daarnaast volgde ik een opleiding tot Sportmasseur, om zo sporters te kunnen helpen om gezond te blijven.