Lopen is mijn passie, een manier van leven waar ik niet meer zonder kan. Enigszins beperkt door artrose en reumatische klachten blijf ik kracht en energie putten uit het hardlopen. Blijven bewegen en gevarieerd trainen vermindert zelfs deze klachten en versterkt mijn passie in het hardlopen.

Ooit begonnen als start-to-runner, besmet met het loopvirus, ben ik actief betrokken bij Atletiek Maastricht als hardlooptrainer/trainerscoördinator. Naast het hardlopen wandel ik graag in de natuur waar ik een van mijn andere hobby’s beoefen, het fotograferen van insecten.

Als IT-er ben ik ooit gevraagd mee te helpen bij een hardloopevenement voor wat betreft de ondersteuning van het wedstrijdsecretariaat. Dit beviel zo goed dat ik momenteel betrokken ben als (mede-)organisator van verschillende loopevenementen in de regio. 

Ik heb tweemaal mogen ervaren dat een burn-out een grote impact heeft op je leven en dat hardlopen een geweldig medicijn hiervoor kan zijn!  Als ervaringsdeskundige wil ik dat graag delen met mensen die met gelijksoortige klachten te maken krijgen.