Lisbeth Evers

Ik vind het heerlijk buiten actief te zijn. Hardlopend door de velden of met de MTB het bos in, alleen of met vrienden. Het geeft me energie en het is heerlijk om zo te kunnen genieten van bewegen en de natuur.

Lees meer…

Hugo Wilhelmus

Ik ben graag in beweging, zowel fysiek als mentaal. Ik hou van nieuwe dingen leren, vaardigheden ontwikkelen, kennis opdoen én kennis delen! Ik ga iedere dag even naar buiten. Buitenlucht geeft mij rust in mijn hoofd, ik krijg er een geluksgevoel van en het geeft mij energie.

Lees meer…

Noël Jaminon
Lopen is mijn passie, een manier van leven waar ik niet meer zonder kan. Enigszins beperkt door artrose en reumatische klachten blijf ik kracht en energie putten uit het hardlopen. Blijven bewegen en gevarieerd trainen vermindert zelfs deze klachten en versterkt mijn passie in het hardlopen.

Lees meer…